Kako odabrati poklon za Dan zaljubljenih za žene? (Saveti i Predlozi)

Kako odabrati poklon za Dan zaljubljenih za žene? (Saveti i Predlozi)

Euforija povodom Dana zaljubljenih je počela, i mi smo tu da vam pomognemo da obeležite ovaj datum koji slavi ljubav. Ovaj praznik se slavi širom planete, a posebno ga proslavljuju zajubljeni parovi.

poklon za žene

Iako se ne zna tačno kad je nastao, ovaj datum se vezuje sa sveštenika Valentina i legende koje okružuju njegovo ime. Postoji više verzija, ali se svaka od njih završava isto – Valentin slavi ljubav. Prva poruka za ovaj praznik je poslata još u 15. veku, a danas je u pitanju praznik za koji se pošalje najviše pisama i čestitki posle Božića.

Ako niste vični pisanju pisama svoju naklonost uvek možete iskazati poklonom. Za vas smo pripremili kratak vodič koji će vam pomoći prilikom izbora poklona za Dan zaljubljenih bilo da ih birate za devojku, verenicu ili suprugu.

 Pokloni za devojku

Vodićemo se pretpostavkom da devojku dovoljno poznajete. Tada uvek možete odabrati nešto iz njene sfere interesovanja. Imate još vremena, osluškujte o čemu priča. Da li ima neki hobi? Da li bi želela nečim da ispuni svoje slobodno vreme? Ako su vam ruke vezane i već vas hvata blaga panika onda posegnite za nečim slatkim!

poklon za devojku

Ne postoji devojka koja ne voli slatko! U zavisnosti od toga da li će vam slatkiš biti centralni i jedini deo poklona, ili samo tražite nešto što će dopuniti vrednost glavnog poklona birajte bombonjere sa našeg sajta.

Najmanja Love magic bombonjera može biti savršen dodatak i simboličan gest. Malo veća varijanta Love surprise bombonjere takođe spada u propratne poklone. Ako ste se sa vašom lepšom polovinom dogovorili da nema poklona, ova bombonjera će je sigurno iznenaditi i obradovati.

Najveća opcija Love original bombonjere je dovoljno impozantna da bude poklon za sebe. U sve tri varijante su ručno pravljene čokoladne praline u kojima se nalaze samo pažljivo odabrani sastojci. Pored čokolade, tu su i samleveni orašasti plodovi, voće, aromatični začini i, u nekim slučajevima, i eterična ulja. Bilo koju varijantu bombonjere da odaberete, oduševiće svaku devojku koja uživa u čarima čokolade.

 Pokloni za verenicu

Ako je u pitanju veza koja već traje neko vreme velika je verovatnoća da ste ostali bez ideja za poklone. Iako su putovanja uvek dobar izbor, aktuelna situacija na lokalnom, ali i na svetskom nivou, stavlja kočnice na te planove. Iako je u pitanju praznik koji slavi ljubav, izbor poklona ne morate svesti samo na poklone koji su namenjeni zajedničkoj konzumaciji ili na poklone koji simbolišu vašu vezu.

Možete odabrati poklon u kom će uživati samo ona, na taj način joj pokažite koliko je cenite. Odaberite poklon set Kiss i možete biti sigurna da će vaša verenica uživati degustirajući rozi penušavac. Pored ukusnog proseka koji je upakovan u elegantnu flašu luksuznog izgleda, tu su i dve čokoladne delicije – ručno rađene čokoladne praline u obliku usana, i ručno pravljena čokolada roze boje.

poklon za suprugu

Pokloni za suprugu

Bez obzira na činjenicu koliko vaš brak traje, vas dvoje provodite jako malo vremena odvojeno. Dakle, najbolji izbor poklona za Dan zaljubljenih u tom slučaju je poklon koji će vam oboma koristiti, i u kom možete uživati istovremeno.

Pored masaža za parove, odlaska u bioskop, kraćih dnevnih izleta ili ušuškanih filmskih večeri, odaberite pažljivo pripremljen set delikatesa. Ukoliko oboje volite da provodite vreme u kuhinji imamo pravi poklon za vas – poklon set mix!

Kao što mu samo ime kaže, u ovom setu ćete pronaći baš svašta, od začina do vina. U drvenoj kutiji fine izrade pronaći ćete: dva vina, Garganeli testenine, osušeni paradajz u ulju, maslinovo ulje sa bosiljkom i acetto balsamico, Roberto grisine, začin u spreju od ljute paprike, Calvo komade tune u maslinovom ulju, vrhunsku biljnu mešavinu čaja Ahmad Tea Immune, domaći džem od maline i ručno pravljene čokoladne praline.

U ovom setu imate savršene sastojke za pripremu paste, posle koje na red mogu doći I vino I čokoladne praline. Pored činjenice da ćete uživati u vrhunskim ukusima, sigurno ćete uživati i u vremenu koje ćete provesti zajedno eksperimentišući I trenirajući svoje kulinarske veštine.

Da li ste pronašli poklon za Dan zaljubljenih?

Nadamo se da vam je naša lista pomogla i inspirisala vas. Ukoliko niste pronašli adekvatan poklon uvek ga možete potražiti sami među ostalim predlozima. Tokom ove potrage ne zaboravite šta ovaj praznik predstavlja i šta ovaj praznik slavi! Ako ne odvojite vreme za svoju lepšu polovinu, nijedan poklon ne može zameniti vašu posvećenost, zagrljaj i lepe reči.


Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Možda će vam se dopasti

Pogledaj sve
Tri brza pikantna umaka
Tiramisu – neodoljivi slatkiš za ljubitelje kafe
Kako da crveno vino postane deo Vaše slatke trpeze?