O TESLA VODA TEHNOLOGIJI

Kako je nastala TESLA VODA?

  • Jedinstvena tehnologija nastala je u privatnoj laboratoriji, Tesla Patenti, koja se bavi fundamentalnim istraživanjem elektro dinamičkog svojstva materije, i uticaja Teslinih struja na materiju, gde se otpočelo sa prvim ispitivanjima i analizama mogućnosti da se ENERGIJA izazvana i dobijena iz već ranije potvrđenih metoda proizvede i stabilizuje u bocu izvorske mineralne vode, i tako stabilizovana dalje prenese do potrošača.
  • Višedecenijski svetski naučni radovi o elementima i planetarnom uticaju VODE su jedna osnova na kojoj se razvijao ovaj projekat a druga su saznanja iz istraživačkih radova i patenata naučnika NIKOLA TESLE o elektromagnetnim talasima i prenosu energije.
  • Nakon višegodišnjih analiza, ispitivanja i istraživanja stručni tim je uspeo da napravi TEHNOLOGIJU kojom se putem procesa uticaja elektične energije na materiju i tretiranja vode elektromagnetnim talasima stvaraju kompleksni klasteri molekula vode.

U eksperimentima je uočeno da, kada se voda tretira modulisanom električnom energijom, ona poveća pH i tako postane alkalna. Dejstvom modulisane struje, voda prestruktuiše molekule i tako poveća svoju alkalnost. Na temelju ovog saznanja odlučeno je se nastavi sa daljim razvojem mogućnosti da se ovakva voda flašira i ponudi potrošačima u formi novog tehnološkog revolucionarnog proizvoda koji bi mogao biti dostupan svakome.

Na ovom projektu radio je multidisciplinarni tim iskusnih inženjera eletrotehnike, elektonike i tehologa iz industrije proizvodnje flaširanih voda.